Cerrar

Volver a la sección Blog

Euro Laser Masters Cup 2020

Presentada la XIV edició de l’Euro Laser Masters Cup del Club Vela Calella
XIV Trofeu Calella de Palafrugell – Memorial Pitus Jiménez

Saló Nàutic Internacional de Barcelona, 10 d’octubre, 2019.- Aquesta tarda ha tingut lloc a l’estand de la Federació Catalana de Vela la presentació XIV edició de l’Euro Laser Masters Cup organitzada pel Club Vela Calella.

A l’acte van assistir el president el president de la Federació Catalana de Vela, Xavi Torres, la delegada de la classe Laser Màsters Espanya, Seny Jiménez, el vicepresident del Club Vela Calella, Joan Albert Salsas i el president emèrit del Club, Joan Alsina.

Durant la presentació s’han donat detalls de la propera edició, que es disputarà del 23 al 26 d’abril i congregarà a més d’una centena de laseristes màsters vinguts de tot Europa. Tal com va dir el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, ‘l’Euro Laser Masters Cup és una de les regates més significatives que celebrem, i la seva consolidació demostra que és un exemple d’èxit’. Aquesta sèrie del circuit de l’Euro Laser Masters és una de les que participen més regatistes d’Europa. ‘I això és perquè es conjuga l’excel·lent organització esportiva, com el vessant de festa i germanor entre esportistes, que representa un lloc de trobada per a tots els que hi participen, així com dels familiars que els acompanyen’.

Joan Alsina, president emèrit va destacar aquesta faceta que regata consolidada, ‘que cada any creix en nombre de participants, que es va iniciar fa més de catorze anys, amb mitjanes de 80 i 90 regatistes participants i ara, des de fa anys ja superem els 120 inscrits per edició ‘.

I va recordar que l’Euro Laser Masters Cup és una trobada esportiva i d’amistat on més d’un centenar de regatistes es reuneixen cada any en aigües de Calella de Palafrugell, per competir i gaudir del mar, en una de les cites més emblemàtiques de la classe Laser a nivell internacional, que reuneix regatistes màsters procedents de tot Europa i forma part del circuit europeu de Laser Masters.

Más información