21 June 2017

El certamen líder a Espanya i un dels principals a Europa celebrarà la 56a edició de l'11 al 15 d'octubre

El Saló Nàutic col•labora en la segona edició de la gala solidària ‘Get best. Give most'

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que tindrà lloc de l'11 al 15 d'octubre al Port Vell, col•labora en la segona edició de la gala solidaria ‘Get Best. Give most', que se celebra aquest dijous 22 de juny a Madrid organitzada per les revistes Dapper i Nautic Press. Les aportacions recollides durant l'esdeveniment aniran destinades a la Fundació Garrigou que treballa per oferir una educació de qualitat a joves i nens amb Síndrome de Down.
 
La gala, que es farà a la Residència de França a Madrid, consistirà en un sopar i una subhasta de regals i objectes que la prestigiosa casa Sotheby's ha posat a disposició d'aquesta causa benèfica. 
Entre les peces que sortiran a subhasta destaquen una fotografia de moda de Bimba Bosé, vestida per David Delfín; l'oli "Dama bajo una rama" d'Enrique González; un llibre de l'artista Jaume Plensa; una il•lustració feta pels nens de la Fundació Garrigou; o diversos records d'esportistes com el futbolista de l'Atlètic de Madrid, Fernando Torres, o el regatista i medallista olímpic, José Luis Doreste.
 
Els diners recaptats es donaran a la Fundació Garrigou, constituïda el 2012, que promou una educació de qualitat a nens i joves amb Síndrome de Down a través de nous mètodes pedagògics personalitzats. 
L'oferta nàutica més important d'Espanya
 
La 56a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona tindrà lloc de l'11 al 15 d'octubre al Port Vell reunint l'oferta més gran de la nàutica esportiva i d'esbarjo del país. Es preveu la presència de més de 260 expositors, més embarcacions a l'aigua, especialment de catamarans, i multitud de productes i serveis relacionats amb el món del mar. L'ampli programa d'activitats inclourà xerrades tècniques, presentacions, tallers i propostes lúdiques per a tots els públics.
 
Barcelona, 21 de juny de 2017
 
Imatges edició 2016, aquí 
 
Montse García i Albert Sas
932333546 - 932332378
mgarciad@firabarcelona.com - asas@firabarcelona.com

Top